IKdtp | Wie is IK?
21294
page-template-default,page,page-id-21294,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.5.2,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Wie is IK?

 

Mijn naam is Irene Koomen.

 

Ooit als 19-jarige jonge meid begonnen in een zeefdrukkerij, waar ik zo’n 13 jaar heb gewerkt. Zeefdrukken, archivering, doka/studio, printoperator en dtp waren de dingen die ik me hier heb eigen gemaakt. Totaal zo’n 9 jaar dtp werk gedaan, waarvan de laatste 5 jaar ook als bedrijfsleidster van de digitale producties.

 

Daarna bij een aantal signbedrijven gewerkt als bedrijfsleidster en assistent-bedrijfsleidster. Hier was ik verantwoordelijk voor o.a. orderbegeleiding, inkoop, planning, facturering en verkoop binnendienst.

 

Inmiddels geen 19 meer, nog jong van geest en nog steeds een meid… nu met veel kennis en ervaring op zak. De kleine kneepjes van het vak, op welke ‘stoel’ dan ook, zijn mij bekend.

 

En daarom ben ik IKdtp gestart om met al die kennis en ervaring van dienst te kunnen zijn voor de signindustrie.