IKdtp | Over Mij
21294
page-template-default,page,page-id-21294,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.5.2,wpb-js-composer js-comp-ver-7.4,vc_responsive

Irene Koomen.

 

Ooit als 19-jarige jonge meid begonnen in een zeefdrukkerij, waar ik zo’n 13 jaar heb gewerkt. Zeefdrukken, archivering, doka/studio, printoperator en dtp waren de dingen die ik me hier heb eigen gemaakt. Totaal zo’n 9 jaar dtp werk gedaan, waarvan de laatste 5 jaar ook als bedrijfsleidster van de digitale producties.

 

Daarna bij een aantal signbedrijven gewerkt als bedrijfsleidster en assistent-bedrijfsleidster. Hier was ik verantwoordelijk voor o.a. orderbegeleiding, inkoop, planning, facturering en verkoop binnendienst.

 

Inmiddels geen 19 meer, nog jong van geest en nog steeds een meid… nu met veel kennis en ervaring op zak. De kleine kneepjes van het vak, op welke ‘stoel’ dan ook, zijn mij bekend.

 

In 2017 ben ik met IKdtp gestart om met al die verschillende kennis en ervaring mijn collega’s in de sign en lichtreclame te ondersteunen.

Ik vind het belangrijk om rekening te houden met de al montage en productie in het voortraject, een goed begin is het halve werk!

Heb je nog vragen of kan ik je helpen? Neem gerust contact op!